Juleutfordring!

 jul

Julen nærmer seg med stormskritt. For mange er julen en tid fylt med glede, familie og god mat. Vi i Jentevakta ønsker å minne dere på at ikke alle gleder seg like mye til jul. Noen gruer seg faktisk til denne tiden hvert år. Det kan være mange ulike årsaker til dette, som at det er første julen uten et familiemedlem, eller at det er mye konflikt i familien. Vi i Jentevakta har derfor lyst til å oppmuntre dere til å ta litt ekstra vare på de rundt dere denne jula. Det trenger ikke koste noe eller ta mye tid. Det å smile til noen du kjenner, gi de en god klem og ønske dem god jul kan være nok. Man kan også skrive et julekort til noen man vet gruer seg til jul, slik at de vet at det er noen som tenker på dem. Vi håper du tar denne utfordringen, og forsøker å gjøre denne tiden bedre for noen som kanskje ikke gleder seg så mye til jul, slik at flest mulig får en fin høytid.

Vi ønsker alle en fin førjulstid!

                                                                                                 venner

 

No Comments

Post a Comment