Hva er Jentevakta?

Jentevakta er en frivillig organisasjon under Krisesenterbevegelsen. Vi er en partipolitisk og religiøst uavhengig organisasjon bestående av unge kvinner, som er til for ungdom mellom 10 og 25 år.

 

Vi i Jentevakta er verken eksperter eller profesjonelle, men er her for å lytte og gi råd etter beste evne. Vi kjenner hjelpeapparatet godt, og kan veilede deg til å få den hjelpen du trenger. Dersom situasjoner hvor f. eks. anmeldelse eller annen henvisning er ønskelig, så kan vi hjelpe deg med informasjon rundt dette. Jentevakta har både taushetsplikt og meldeplikt. Du kan snakke med oss om hva enn det skal være. Dette gjelder både alvorlige tema, eller om du bare trenger noen å snakke med!

 

Vi er tilgjengelige for henvendelser på chat og telefon fra mandag til torsdag fra 19:00 til 22:00. Vi har kontorer i Tromsø og Trondheim, men tar selvsagt henvendelser fra hele landet. Vi driver også med opplysning og holdningsskapende arbeid, der vi bl.a. holder foredrag for ungdom, står på stand og er aktive i sosiale medier. Ingen problemer er for små, og ingen problemer er for store, vi er her for deg!

Vil du engasjere deg i Jentevakta?


Send oss en mail med søknad og fortell om deg selv og hvorfor du vil bli en jentevakt! Følg med på sosiale medier for å finne ut om vi søker flere medlemmer.

Finnes det ingen Jentevakta der du bor?
Start en til da vel! Ta kontakt med Jentevakta i Trondheim eller Tromsø på mail, så vil vi gjerne hjelpe dere med arbeidet videre for å komme i gang. Vi har behov for Jentevakta i flere steder i Norge.