Hva er Jentevakta?

Jentevakta er en frivillig organisasjon under Krisesenterbevegelsen. Vi er en partipolitisk og religiøst uavhengig organisasjon bestående av unge kvinner, som er til for barn og unge.

 

Vi i Jentevakta er verken eksperter eller profesjonelle, men er her for å lytte og gi råd etter beste evne. Vi kjenner hjelpeapparatet godt, og kan veilede deg til å få den hjelpen du trenger. Dersom situasjoner hvor f. eks. anmeldelse eller annen henvisning er ønskelig, så kan vi hjelpe deg med informasjon rundt dette. Jentevakta har både taushetsplikt og meldeplikt. Du kan snakke med oss om hva enn det skal være. Dette gjelder både alvorlige tema, eller om du bare trenger noen å snakke med. Ingen problemer er for små eller for store, vi er her for deg!

 

Vi er tilgjengelige for henvendelser på chat og telefon fra mandag til torsdag fra 19:00 til 22:00. Vi har kontorer i Tromsø og Trondheim, men tar selvsagt henvendelser fra hele landet. Vi driver også med opplysning og holdningsskapende arbeid, der vi bl.a. holder foredrag for ungdom, står på stand og er aktive i sosiale medier. 

2.png