top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJentevakta

Nyttårsforsett

Godt nyttår, fra alle oss i Jentevakta! Vi håper akkurat du har hatt en god jule- og nyttårsfeiring med nære og kjære, og at du er klar for et nytt år! Med et nytt år pleier det også å følge med noen nyttårsforsett. Har du laget deg ett eller flere enda?


Mange av oss lager nyttårsforsett hvert år. Noen gjør det kanskje til og med uten at de vet helt at det er nyttårsforsett de lager også. Et nyttårsforsett er noen mål man setter seg for det kommende året eller noe man har bestemt seg for at man vil endre ved seg selv. Mange har nyttårsforsett om å trene mer, ikke spise godteri, bli flinkere til å jobbe med skole eller å få flere likes på sosiale medier.
Nyttårsforsett kan være bra på mange måter. Det kan motivere oss til å jobbe hardt for noe som er viktig for oss, hjelpe oss til å prioritere på en lurere måte eller jobbe for å få en bedre helse. Men av og til så kan man også lage noen nyttårsforsett, og krav til seg selv, som er veldig vanskelig å klare. Dette kan for eksempel være fordi nyttårsforsettet tar for mye tid, koster for mye penger eller krever for mye selvdisiplin.


Det med nyttårsforsett er også litt rart. Vi mennesker tenker på en merkelig måte at vi skal endre livet vårt, hvem vi er og uvanene våre over natten fra 31.desember til 1.januar. Ja, det er faktisk litt merkelig når man tenker sånn på det. Vaner er i tillegg ofte veldig vanskelig å gjøre noe med. Det tar også ofte en god del tid og krever mye viljestyrke å endre uvaner.


Vi i Jentevakta vil i disse nyttårsforsettider minne deg på at du er god nok som du er, og at du ikke trenger å endre på hvem du er for å være god nok ❤ Hvis du har satt deg ett eller flere nyttårsforsett, vil vi anbefale deg å tenke over om nyttårsforsettet er realistisk og eventuelt lage en plan for hvordan du skal klare å nå det målet du har sett deg. Men uavhengig av om du har satt deg et nyttårsforsett eller ikke - Vi heier på deg!


Vi er der gjerne for deg mandag til torsdag kl 19-22 hvis du vil prate om noe ❤


Lykke til med skolestart og nytt semester. Vi i jentevakta heier på deg ❤

33 visninger

Siste innlegg

Se alle

Om det å ha dårlig råd.

I den tida vi er inne i nå, og tiden som har vært, har det skjedd mange ting som ikke har vært positive for økonomien til folk flest. Jeg har i dette blogginnlegget litt lyst til å dele noen tanker ru

Comments


bottom of page